Kilonrinne 3

 

Kilonrinne 3

Lähtötilanne

Toimistomme sijaitsee Espoon Kilossa reilu sata vuotta vanhassa puuhuvilassa. Kookkaita huvilatontteja on aikojen kuluessa jaettu pienempiin osiin vastaamaan paremmin nykyistä kaupunkimaisen ja rautatieaseman läheisyyteen sijoittuvan asuinalueen tiheyttä. Koska tontilla on käyttämätöntä rakennusoikeutta, on tontin pohjoisreunasta mahdollista erottaa kaksi rakennuspaikkaa kahdelle erillispientalolle.

Idea

Kaksi kolmekerroksista, hahmoltaan kompaktia kivirakennusta jättävät ympärilleen mahdollisimman paljon vapaata piha-aluetta. Etelään laskevalla rinteellä muodostuu pihalla oleskeluun suotuisa pienilmasto korkeiden seinämien suojaan. Rinnetontti ja rakennusten sijoittelu tarjoavat intiimejä ja suojaisia ulkotiloja sisätilojen jatkeeksi.

Toteutus

Voit tästä tutustua luonnossuunnitelmiin. Suunnitelmat ovat vielä alustavia, ja niihin voi tuleva asukas vaikuttaa omien asumistarpeiden mukaan. Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä Kiinteistömaailman Ria Elovaaraan (p. 050 462 3506 / etunimi.sukunimi@kiinteistomaailma.fi)

 

« Takaisin